Apartman Good Night

O Nama

 

 

Dragi gosti,

Dobrodošli u naš objekt obitelji Čudić. Naši objekt je smješten u prelijepoj dolini Nacionalnog Parka Plitvička Jezera, u naselju Donji Babin Potok, koje se nalazi u općini Vrhovine. Kod nas će Vas uvijek dočekati osmjeh, ljubaznost i gostoprimstvo domaćina, te zajamčena privatnost.

 Pružamo uslugu smještaja u tri apartmana s ležajem za 4 osobe, te imamo pet soba sa dva ležaja i jednu sobu sa 3 ležaja. Smještaj pružamo tijekom cijele godine.

Naše sobe su komforne sa balkonima i dostupnim WI-FI. Svaka soba je opremljena vlastitom kupaonicom, fenom za kosu, TV, mini barom i sigurnosnim sefom, a pogled se pruža na crnogoričnu šumu za maksimalnu relaksaciju.

U zajedničkoj blagovaonici, u kojoj se nalazi TV i kamin, serviramo doručak, ručak i večeru. 

Lokacija je idealna za Vaš odmor i brojne aktivnosti. 

- Rijeka Gacka je poznata u svijetu po najboljoj pastrvi. Lovite ribe na najčišem zraku i u prelijepoj prirodi Gacke doline koja se nalazi od nas 20 minuta vožnje, 22km. Također prošetajte u Gackoj dolini u naselju Sinac uz mlinice na Majerovom i Tonković vrilu.
- Preko ljeta naspavajte se u hladnijim Ličkim noćima. 
- More se nalazi od nas 1 sat vožnje, 60 km do Senja.
- Možete se prošetati uz najljepše slapove Nacionalnog parka Plitvička jezera koji su od nas 30 minuta vožnje, 35 km.
- Možete planinariti Nacionalnim parkom Sjeverni Velebit i uživati u pogledu na 1.500 metara nadmorske visine u Domu Zavižan koji je od nas 1 sat i 50 minuta vožnje, 65 km.

Hvala Vam na povjerenju. Očekujemo Vas!